Teamet på MX-FYS

Teamet bakom mx-fys heter Bill och Robin Svedenborn

Bill och Robin är utbildade fystränare och har gått den bästa utbildningen som finns inom fysisk träning. Utbildningen finns på Bosön i Stockholm och heter FTU (Fystränarutbildning).

Detta är Bill grym på:

”Jag skapar individuellt anpassade träningsprogram som bygger på fysnivå, målsättningar och träningsmöjligheter.

I detta ingår också att planera väldigt noga vad, hur och när man ska träna de olika momenten och faserna, och hur man bör återhämta sig och äta för att få optimal uppbyggnad av träningsprogrammet.

Jag sätter också ihop föreläsningar som behandlar både specifika delar av fysträning och fysträning som helhet som gäller från förpubertala barn upp till vuxen elit samt kost, där vi förmedlar vårt brinnande intresse för allt som ingår i fysträning.

Träningsprogrammen och föreläsningarna bygger på många års erfarenheter från idrottande på olika nivåer, i olika idrotter och en mängd olika utbildningar i ämnena fysträning, pedagogik, mental träning och ledarskap.” 

Detta är Robin grym på:

Jag är grym på att möta våra aktiva på den nivån de befinner sig på, att hjälpa dem med att på ett enkelt sätt komma in i sin träning oberoende av nivå. Jag är även duktig på att träna ut funktionell träning så som olympiska lyft, gymnastiska rörelser m.m. Redan från vår start har funktionell träning varit ett väldigt stort intresse. Jag har själv tillbringat mycket tid det senaste deceniumet med att förstå hur olika upplägg passar olika önskemål.

”I dagsläget är vi de enda motocrosstränarna som gått fystränarutbildningen på Bosön och detta är nog unikt i sig, men om man brinner riktigt mycket för något så finns överhuvudtaget inga hinder. Detta har vi bevisat för oss själva många gånger genom åren, i olika sammanhang, och detta vill vi nu förmedla till alla andra som vill utvecklas i sin idrott.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Vi har byggt upp ett nätverk med erfarna, framgångsrika och enormt duktiga tränare och forskare på högsta nivå, för att hänga med i allt nytt som kommer fram inom fysisk träning.

Vårt mål är att se idrottare utvecklas och den glädje det ger alla inblandade, inte minst utövarna. Det är detta som driver oss och som är viktigt för oss på mx-fys.”

Träna med mx-fys för att nå din optimala fysnivå!

Lär dig träna

Bli förberedd

Nå dina mål genom planerad och fokuserad fysträning